Waxö Omsorg

 

 

Mitt egna hem

Söker du lägenhet att trivas i, känna dig trygg i och med många möjligheter så är du välkommen att bo på Storgatan 50, ett gruppboende, nära Huvudsta Centrum.

Storgatan 50 är belägen mellan Huvudstafältet och Huvudsta centrum. Detta ger närhet till affärer, T-bana och attraktiva grönområden. Enheten består av 6 lägenheter, gemensamma utrymmen och personalutrymmen på bottenplanet i ett större bostadshus. De gemensamma utrymmena består av kök, samvaro- och aktivitetsrum samt tvättstuga.

I anslutning till samvarorum finns utgång och möjlighet att vistas i den egna lummiga trädgården. I det gemensamma köket kan man delta i tillagning av en näringsrik ekologisk middag som serveras till de som så önskar varje dag.

Enheten ligger i nära anslutning till Bubblan Spa, vilket ger många och goda möjligheter till rekreation och upplevelse för den enskilde utifrån dennes önskemål.

På Storgatan 50 arbetar personal som ger stöd under alla dygnets tider och med ständig fokus på den enskilde personens vilja och behov.

Så välkommen att bo på Storgatan 50 där det just nu finns möjlighet att flytta in. Ett boende med många möjligheter.

 

Kontakt

 

Storgatan 50
171 52 Solna

08-735 22 02

storgatan@waxo.se

Hitta till Storgatan

 

Verksamhetschef

Maida Saracevic

Storgatan 50 
171 52 Solna

073-633 52 07

maida.saracevic@waxo.se